El Generali HC Palau disputarà la Final de la IV Lliga Catalana

El Generali HC Palau s’imposa 2-1 davant el Martinelia CP Manlleu a les semifinals de la Lliga Catalana Femenina d’hoquei patins. Una Final a 4 que es disputa al pavelló Dani Pedrosa de Castellar del Vallès.

Tot i les cinc baixes de les jugadores de l’equip palauenc que estan disputant l’Eurocopa amb la selecció espanyola, el Generali HC Palau ha tingut en tot moment el ritme del partit davant les manlleuenques demostrant que les joves del planter estan en condicions de disputar un enfrontament de la màxima exigència.

Tot i això el partit ha arribat al descans amb empat a zero. I a la segona part l’equip palauenc ha hagut de capgirar el marcador perquè el CP Manlleu s’ha avançat als set minuts de la represa amb un gol de Blanca Angrill. Però les noies del Generali HC Palau no s’han posat nervioses i han sabut aprofitar els dos moments de superioritat numèrica que han tingut per les targetes blaves que han vist, primer Joana Comas i després Núria Garciolo, per donar la volta al marcador. Laia Juan ha fet l’empat a 1 als nou minuts d’aquesta segona part. I el 2-1 l’ha aconseguit Elsa Salvanyà a deu minuts del final d’un partit que ha tingut emoció fins el final.

Les rivals del Generali HC Palau a la final, que es disputa demà diumenge a les 12:30h, serán les jugadores del CP Esneca Fraga que s’han imposat 2-3 a l’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán a l’altre semifinal.