El Generali HC Palau-solità i Plegamans torna a la feina amb les novetats d’Anna Casarramona i Jana Costa

El Generali HC Palau-solità i Plegamans ha tornat a posar-se els patins des del 10 de juny, data en que va acabar la lliga. L’entrenament ha estat dividit en una primera part de mobilitat més força física, sense patins, i posteriorment les jugadores s’han posat les botes per donar els primers tocs de bola aquesta temporada.

Una de les novetats ha estat la d’Anna Casaramona que s’ha exercitat per primer cop amb l’equip, després d’incorporar-se aquest estiu. L’altre novetat ha estat la portera Jana Costa que torna al club després d’una temporada al Igualada HC.  La jove portera de 17 anys compartirà porteria amb Laura Vicente i Teresa Sapena.

El Generali HC Palau seguirà entrenant aquest divendres, i la setmana vinent tres dies més amb la vista posada en la Supercopa d’Espanya, de moment sense data ni seu, i posteriorment amb l’inici de la lliga a casa davant el Club Patí Manlleu.

Les noies d’Ivan Sanz es posaran a prova abans de la competició oficial el proper dia 2 de setembre davant el CP Voltregà a domicili en actes de la presentació oficial del club d’Osona. Posteriorment visitaran la pista del Lidergrip CH Mataró per disputar un nou amistós davant el club del Maresme. Més endavant es concretaran les hores oficials dels partits.