El Generali HC Palau anuncia la continuïtat de tota la plantilla i l’arribada d’Anna Casarramona com a reforç

El Generali HC Palau ha fet oficial avui la renovació de les 9 jugadores que integren la plantilla un cop confirmada la marxa, fa una setmana, de Gisela Vicente. Berta Busquets i Laura Puigdueta continuaran sent les capitanes de l’equip, que tornarà a confiar en Laura Vicente i Teresa Sapena per defensar la porteria, i amb Aina Florenza, Carla Fontdeglòria, Mariona Colomer, Laia Juan i Aimee Blackman com a jugadores de pista.

La novetat en el conjunt serà Anna Casarramona, de 29 anys, fins a la temporada passada jugadora del CP Manlleu. Casarramona ha destacat “l’excel·lent acollida que he rebut per part de les meves noves companyes, som amigues de fa molt temps i això farà molt fàcil la meva integració”. L’osonenca, que vestirà la samarreta del Generali HC Palau amb el dorsal 5, surt just ara d’una lesió d’esquena que l’ha tingut sense jugar des de desembre. Casarramona assegura que confia a poder aportar veterania i experiència a l’equip.

Salva Garcia, president de l’HC Palau ha confirmat també la continuïtat del tècnic Ivan Sanz. Garcia ha destacat l’excel·lent treball “fet per tot l’equip, jugadores i tècnics, que ha permès que el Generali HC Palau hagi estat un any més en totes les finals possibles. Això pot semblar fàcil, però no ho és en absolut. No s’han aconseguit títols, però continuem sent el club de referència pel que fa a l’hoquei patins femení i així estem segurs de continuar amb aquestes jugadores”.

Ivan Sanz, per la seva banda, ha agraït la confiança del club i especialment de les jugadores, que són qui realment han de jutjar la seva feina. Sanz ha fet balanç positiu de la temporada que ara acaba. “Hem competit bé, i en tots els títols hem arribat fins al final, però no hem pogut rematar-ho. Hem analitzat perquè i ara es tracta de corregir-ho i millorar”. Respecte a la incorporació de Casarramona, Sanz destaca el seu perfil tècnic, “és una jugadora esquerrana, que ara no en tenim”, i la seva experiència al màxim nivell, “que ens pot aportar molt en moments decisius”.

Laura Puigdueta, una de les capitanes, assegura que la moral està intacta, “l’equip està molt orgullós del que s’ha fet i segur que lluitarem com fins ara per aspirar a guanyar-ho tot”. Preguntada per quin dels quatre títols que s’han escapat aquesta temporada li va saber més greu, va assegurar que afegir la Copa de la Reina a les vitrines del club era el que més hagués desitjat.