El Generali HC Palau agafa avantatge en l’eliminatòria de quarts de final de la Champions League Women

El Generali HC Palau guanya 1-3 a la pista del Martinelia CP Manlleu en el partit d’anada dels quarts de final de la Champions League Women.

En un partit molt complert, l’equip palauenc s’ha imposat a les de Manlleu i ha agafat avantatge en l’eliminatòria.

El domini del Generali HC Palau s’ha començat a plasmar amb el primer gol que ha arribat als set minuts al transformar Berta Busquets un penal comés sobre Laura Puigdueta, i s’ha refermat després amb el 0-2 aconseguit per Aina Florenza amb una encertada rematada dins l’àrea tres minuts després. Però el marcador ja no s’ha mogut més en aquesta primera part, clarament controlada per l’equip palauenc.

A la represa ha continuat el domini del Generali HC Palau, però el 0-3 ha trigat setze minuts en arribar. L’ha fet Mariona Colomer després d’una excel·lent jugada per darrera de la porteria.

El gol del Martinelia CP Manlleu ha arribat a dos minuts i mig del final amb una rematada dins l’àrea de Nara López, deixant en el marcador el que ja seria el definitiu 1-3. Un resultat bo per l’equip palauenc de cara al partit de tornada, però amb la sensació de que es queda curt pels mèrits fets en el matx.

Així, la classificació per la disputa de la Final Four es decidirà el 6 d’abril al pavelló Maria Víctor.