El Generali HC Palau agafa avantatge en la final de l’OK Lliga Iberdrola

Àmplia victòria per 2-7 del Generali HC Palau a la pista del CP Esneca Fraga en el primer partit de la final de l’OK Lliga Iberdrola.

Sis gols de Laura Puigdueta i un d’Aina Florenza posen en avantatge a l’equip palauenc a l’eliminatòria final.

Un partit molt disputat i intens que el Generali HC Palau s’ha posat de cara amb els dos primers gols de Laura Puigdueta al minut u i cinc de partit.

El CP Esneca Fraga ha escurçat diferències als quinze minuts amb un gol de falta directa d’Adriana Soto. Però dos gols més de Laura Puigdueta, en el tram final de la primera part, han fet que el partit s’anés al descans 1-4 favorable a l’equip palauenc.

A la represa, l’equip de Fraga ha tornat a apropar-se en el marcador gràcies al gol de María Sanjurjo als quatre minuts.

Aquest 2-4 s’ha mantingut fins al tram final del partit quan Laura Puigdueta ha completat la seva particular golejada amb dos gols més a falta de quatre i tres minuts. I el darrer gol, el 2-7 definitiu, l’ha fet Aina Florenza culminant una excel·lent transició ofensiva.

Contundent victòria del Generali HC Palau que el posa en disposició d’aconseguir el títol de l’OK Lliga Iberdrola el proper dijous davant la seva afició en el segon partit de la final.