El Generali HC Palau acaba la fase regular de l’OK Lliga Iberdrola amb victòria

El Generali HC Palau guanya 0-4 a la pista del HC Corunya en la darrera jornada de la fase regular de l’OK Lliga Iberdrola.

L’equip palauenc s’ha imposat amb claredat després d’un bon partit disputat al pavelló Elviña 2 de La Corunya.

La Bola d’Or de la competició, Aina Florenza, ha obert el marcador als cinc minuts de partit rematant amb encert una bona transició. I Aimee Blackman ha aconseguit el 0-2, amb el que s’ha arribat al descans, després d’aprofitar una segona acció en una falta directa quan quedaven sis minuts per acabar la primera part.

Al segon temps, tot i el domini del Generali HC Palau, els gols no han arribat fins el tram final. A manca de set minuts Laura Puigdueta feia el tercer amb una acció des de darrera de la porteria. I dos minuts més tard, Laia Juan rematava a gol dins l’àrea per posar el definitiu 0-4.

Un resultat que fa que l’equip palauenc acabi la fase regular amb un balanç de vint-i-tres victòries, un empat i només dues derrotes, i amb tres punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Telecable HC.

Ara comença el playoff pel títol on el Generali HC Palau tindrà com a rival a les semifinals al CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars. Una eliminatòria que es disputa al millor de tres partits. El primer d’ells a Vila-sana. El segon al pavelló Maria Víctor, on es disputaria també el tercer si calgués.