El Generali HC Palau acaba el 2023 com a líder de l’OK Lliga Iberdrola

La contundent victòria 1-8 a la pista del CP Las Rozas permet al Generali HC Palau conservar el primer lloc de la classificació de l’OK Lliga Iberdrola després de la desena jornada de competició, la darrera del 2023.

El partit, disputat al Centre de Patinatge de Las Rozas, ha estat controlat des del principi per l’equip palauenc i això s’ha anat reflectint mica en mica al marcador. El primer gol ha arribat als quatre minuts i mig. L’ha fet Carla Fontdeglòria aprofitant, dins l’àrea, un refús de la portera del CP Las Rozas. El 0-2 ha arribat amb una encertada rematada de Mariona Colomer tres minuts després.

L’equip de la Comunitat de Madrid ha escurçat diferències al minut onze a l’aprofitar Giulia Galeassi una jugada a la contra. Però quatre minuts després l’equip palauenc ha tornat a eixamplar el marcador amb el primer gol de la tarda de l’Aina Florenza. I a onze segons del descans Aimee Blackman ha aconseguir el 4-1 amb una ajustada rematada al pal curt.

A la represa el partit ha seguit en la mateixa tònica de domini del Generali HC Palau que ha fet el cinquè gol als quatre minuts, tot i estar en inferioritat numèrica per la targeta blava vista per Laia Juan. L’autora del gol ha estat Aina Florenza després de recuperar una bola a mitja pista.

L’1-6 l’ha marcat Mariona Colomer, a l’equador de la segona part, desbordant el seu marcatge i entrant sola a l’àrea. El setè l’ha transformat Anna Casarramona en un tres contra dos executat a la perfecció. I el definitiu 1-8 l’ha fet Aina Florenza a quaranta-dos segons del final, aconseguint un hat trick que la referma en el lideratge de golejadores de l’OK Lliga Iberdrola amb 18 dianes en deu partits.

Vuitena victòria a la lliga de l’equip palauenc per acabar l’any liderant la competició i amb bones sensacions de cara al 2024, que s’encetarà, esportivament parlant, el diumenge 7 de gener rebent la visita del Lidergrip CH Mataró.