El Generali HC Palau a la semifinal de la Copa de la Reina després de guanyar 5-2 al Lidergrip CH Mataró

El Generali HC Palau s’ha estrenat amb encert a la Copa de la Reina Iberdrola, que enguany es disputa a Vilafranca del Penedès, al guanyar 5-2 el partit de quarts davant el Lidergrip CH Mataró.

En un enfrontament sempre controlat per l’equip palauenc, aquest ha aconseguit estrenar el marcador als sis minuts i mig gràcies a un penal transformat per Berta Busquets. El clar domini del Generali HC Palau s’ha pogut traslladar al marcador gràcies a dos gols més fets en dues accions consecutives a vuit minuts del final del primer temps. La primera amb un excel·lent xut creuat d’Anna Casarramona, que tornava avui a les pistes ja recuperada de la seva lesió al genoll. I la segona, de Carla Fontdeglòria al rematar sola dins l’àrea una assistència de la mateixa Anna Casarramona.

Amb aquest 3-0 s’ha arribat al descans. Una diferència de gols que s’ha aconseguit mantenir en la segona part tot i els dos gols fets pel Lidergrip CH Mataró. Tots dos de falta directa i transformats per Mar Parés. Al primer gol ha respost Mariona Colomer amb una rematada, que tot i tocar-la la portera de l’equip mataroní, ha acabat entrant. I al segon, la que ha contestat és Aina Florenza, a un minut i mig del final, per deixar el definitiu 5-2 amb el que el Generali HC Palau ha aconseguit plantar-se a les semifinals on s’enfrontarà al CP Esneca Fraga.