El Fem15, sotscampiones de l’Eurockey 2023

Les joves jugadores del Fem15 de l’HC Palau han aconseguit endur-se el sotscampionat de l’Eurockey 2023 disputat aquests dies a Blanes i Lloret de Mar.

En un campionat excel·lentment disputat per l’equip palauenc només la final es va resistir al perdre 2-1 davant el CP Manlleu.

Prèviament, el Fem15 va fer ple de victòries a l’imposar-se a la fase de grups 7-0 al Tres Cantos, 3-2 al Cerdanyola, 7-0 a l’ECU, i a la semifinal 4-2 al Caldes.

Dissortadament a la final, un gol del CP Manlleu, obra de Martina Cobo, a manca de dotze segons per acabar el partit va fer improductiu l’empat que havia aconseguit la Júlia Vila un minut i mig abans, després que a la primera part s’avancessin les manlleuenques amb un gol de Tània Padrosa.

Una derrota final que no treu cap mèrit a la gran feina feta durant tot el torneig per part de les joves jugadores de l’equip palauenc.