Derrota per la mínima del Generali HC Palau en un partit intranscendent davant el Telecable HC

El Generali HC Palau trenca una ratxa de dinou victòries consecutives a la lliga al caure derrotat 1-2 al pavelló Maria Víctor davant el Telecable HC en la penúltima jornada de la fase regular de l’OK Lliga Iberdrola.

Malgrat el resultat, l’equip palauenc s’ha assegurat matemàticament el primer lloc de la classificació a falta d’una jornada per a que comenci el playoff pel títol.

No ha estat aquest partit de la vint-i-cinquena jornada el millor de la temporada del Generali HC Palau, i tot i portar la iniciativa en el joc, la manca de certa intensitat en alguns trams i d’encert de cara a porteria han fet que la victòria finalment caigués del costat asturià.

El Telecable HC va aconseguir avançar-se als catorze minuts de partit a l’aprofitar Sara Roces una falta directa fruit d’una targeta blava vista per Berta Busquets. I amb aquest 0-1 es va arribar al descans.

A la represa, les asturianes van aconseguir fer el 0-2 als quatre minuts de la segona part al rematar a gol Nuria Almeida una bona triangulació ofensiva. L’encert de cara a porteria de l’equip palauenc no va arribar fins a set minuts de la fi del partit quan Aina Florenza, en una gran acció individual, aconseguia batre a Fernanda Hidalgo. Va ser l’únic encert d’un matx que va acabar amb aquest 1-2.

Queda un altre intranscendent partit en la darrera jornada de la fase regular a la pista del CH Corunya, abans d’encarar el playoff pel títol, que ha de servir per recuperar les bones sensacions de cara al tram final de la temporada.