Contundent victòria del Generali HC Palau, 9-1, a casa davant el Cerdanyola CH Feníe Energía

Golejada del Generali HC Palau a la setena jornada de l’OK Lliga Iberdrola on l’equip palauenc s’ha imposat amb un clar 9-1 al Cerdanyola CH Feníe Energía.

Un marcador, tot i que contundent, enganyós perquè la golejada no es va consolidar fins el tram final del partit. De fet el marcador a la mitja part reflectia un empat a 1 fruit d’un primer gol de l’Aina Florenza als sis minuts d’iniciar-se el matx i de la igualada feta per Gemma Solé a vint-i-quatre segons del descans. Un empat que donava esperances d’aconseguir alguna cosa positiva al Cerdanyola CH davant un Generali HC Palau que, tot i el domini, no trobava l’efectivitat de cara a porteria.

Als quatre minuts de la represa Berta Busquets aconseguia avançar de nou a l’equip palauenc. Una avantatge que va poder ampliar Anna Casarramona als nou minuts. Amb aquest marcador de 3-1 es va creuar l’equador de la segona part amb un Generali HC Palau que, tot i tenir el resultat favorable, veia con les jugadores del Cerdanyola CH creaven molt perill en nombroses transicions ràpides, que una fantàstica Laura Vicente aconseguia desfermar sota pals.

L’esforç físic va acabar passant factura a les jugadores de l’equip cerdanyolenc al darrer tram del partit i això ho van aprofitar les palauenques per fer la golejada final.

El 4-1, obra d’Aina Florenza, va arribar als tretze minuts de la segona part. El cinquè el feia Carla Fontdeglòria dos minuts després. El 6-1, amb inferioritat numèrica, l’aconseguia Mariona Colomer. El setè era novament per Aina Florenza, fent així un nou hat trick, a quatre minuts del final. Un minut després Carla Fontdeglòria posava el vuitè en el marcador. I a dos minuts de la fi del partit Laura Puigdueta signava el definitiu 9-1.

Resultat contundent en un partit en el que paradoxalment el Generali HC Palau va patir més del compte en defensa, però que serveix per sumar tres punts que li permeten mantenir el segon lloc de la classificació de l’OK Lliga Iberdrola a dos punts del líder, el CP Vila-sana.

Aquest partit davant el Cerdanyola CH Feníe Energía ha servit per tornar a veure a jugadores que han passat per les files palauenques. Fins a quatre jugadores de l’equip cerdanyolenc alineat aquest dissabte havien estat abans a l’HC Palau: Júlia Vilarrasa, Paula Ferron, Nagore Paredes i Sígrid Aparicio.

El proper partit serà dimarts a la pista de l’Igualada Femení. Enfrontament avançat de la vuitena jornada de lliga ja que dissabte el Generali HC Palau enceta la nova temporada de la Champions League visitant l’equip suís del Vordemwald.