Continuen els bons resultats del primer equip masculí a Primera Catalana

El primer equip masculí de l’HC Palau ha sumat la tercera victòria consecutiva en les quatres jornades disputades al grup A de Primera Catalana al guanyar a casa 6-4 al CH Palafrugell.

El partit, disputat al pavelló Maria Víctor, va ser molt intens, sobre tot a la primera part, quan per dues ocasions els de Palafrugell van avançar-se en el marcador. Però una bona reacció al tram final dels primers vint-i-cinc minuts va fer que els palauencs arribessin al descans amb un bon avantatge, 4-2. Els gols dels de casa van ser de Ferran Rosa, Josep Ciurans (2) i Oriol Navarro.

A la represa la diferència es va eixamplar amb dos gols més de Ferran Rosa, de penal i falta directa, per posar un clar 6-2. Un marcador que va poder maquillar el CH Palafrugell al tram final del partit amb dos gols de Pau Roch.

Un 6-4 final per anar cimentant els objectius de la temporada. El proper cap de setmana toca rebre la visita del CP Tordera.