Cinc jugadores del Generali HC Palau convocades a l’Eurocopa que comença avui a Olot

Una vegada més, el Generali HC Palau torna a ser l’equip que més jugadores aporta a la selecció espanyola femenina. Fins un total de cinc han estat cridades per Ricard Muñoz per disputar, a partit d’avui dilluns i fins dissabte, l’Eurocopa.

El campionat, que es disputa a Olot, i on la selecció espanyola lluitarà per revalidar el títol aconseguit fa dos anys a Luso (Portugal), comptarà amb la presència de Laura Puigdueta, Aina Florenza, Anna Casarramona, Mariona Colomer i Aimee Blackman a les files del combinat dirigit per Ricard Muñoz, el que suposa cinc de les onze convocades pel seleccionador espanyol.

Aquesta llista de jugadores del Generali HC Palau s’ha anat confeccionant en les darreres setmanes, durant la concentració de la selecció al CAR de Sant Cugat. En un primer moment van ser convocades Laura, Aina i Anna entre les deu jugadores triades per Ricard Muñoz. Una convocatòria que es va ampliar a onze jugadores poc després. Aquí és quan es va incorporar Aimee, la seva primera vegada amb la selecció absoluta.

I l’arribada de Mariona Colomer va ser per cobrir la baixa de Maria Sanjurjo. La jugadora del CP Esneca Fraga va patir una lesió greu de genoll en un dels entrenaments.

La selecció espanyola s’estrena avui dilluns, 4 de desembre, davant Portugal a les 20:30 hores en la primera jornada de la fase de grups. El segon partit serà demà dimarts davant França, i el tercer dimecres contra Itàlia. Tots dos també a les 20:30h.

Els partits de la selecció espanyola es podran veure a Esports3 i Teledeporte.