Campiones de la IV Lliga Catalana!

El Generali HC Palau ha aconseguit el seu segon títol de Lliga Catalana a l’imposar-se 6-2 al CP Esneca Fraga a la final de la quarta edició disputada al pavelló Dani Pedrosa de Castellar del Vallès.

L’equip palauenc ha rubricat un excel·lent torneig en el que en cap moment s’ha notat l’absència de les cinc jugadores internacionals convocades pel seleccionador espanyol per la disputa de l’Eurocopa.

La final entre el Generali HC Palau i l’equip convidat per la Federació Catalana de Patinatge, el CP Esneca Fraga, va tenir la intensitat d’una gran final, i tot i que l’equip palauenc va tractar de marcar el ritme de partit, tal i com havia fet en els anteriors, van ser les aragoneses les que es van avançar en el marcador amb un gol de Vinyet Flix als dos minuts de l’inici del matx a l’aprofitar una contra ràpida. Aquest tipus d’accions eren les que tenien molt clares al conjunt de Fraga per mirar de crear problemes a les palauenques, però el Generali HC Palau mai ha donat la sensació de perdre el control de l’enfrontament i va capgirar el resultat amb dos gols. El primer obra de Carla Fontdeglòria amb una rematada a mitja alçada als vuit minuts i mig. I el segon, de Laia Juan finalitzant a porta buida una gran acció individual de Berta Busquets. Amb aquest 2-1 es va arribar al descans.

A la represa, als tres minuts, un xut llunyà d’Aina Arxè era desviat per la defensa palauenca i acaba entrant a la porteria per posar l’empat a 2. Una igualada que va durar només tres minuts, que va ser el temps que va trigar Laia Juan en fer el 3-2 aprofitant una superioritat numèrica fruit d’una targeta blava vista per Adriana Gutiérrez. El quart l’aconseguia quatre minuts després Berta Busquets. I els dos darrers, que ja donaven la tranquil·litat a l’equip palauenc, els tornava a fer Laia Juan, aconseguint així el seu particular pòquer de gols. El primer, de falta directa, després de la desena falta del CP Esneca Fraga. I el definitiu 6-2, a dos minuts i mig del final, aprofitant de nou una nova superioritat numèrica per una nova targeta blava a Adriana Gutiérrez.

Al final, primer títol d’aquesta temporada pel Generali HC Palau, que posa fi a la sequera de la passada, i una victòria per un equip que ha constatat que disposa d’un gran planter de jugadores de cara al present i al futur.