Bona victòria del primer equip masculí de l’HC Palau davant el CHP Sant Feliu

El primer equip masculí de l’HC Palau s’imposa 5-2 al pavelló Maria Víctor davant el CHP Sant Feliu i suma tres punts valuosíssims en l’enfrontament corresponent a l’onzena jornada de lliga del grup A de Primera Catalana.

En un partit d’intensitat molt elevada, on es van arribar a veure vuit targetes blaves (cinc pel Sant Feliu i tres pels palauencs), l’equip dirigit per Adrià Jiménez va saber encarrilar el matx amb dos gols a la primera part, el primer d’ells de penal transformat per Ferran Rosa i el segon d’Òscar Coll, que van fer que l’equip palauenc s’anès al descans 2-0.

I tot i que els santfeliuencs van escurçar la diferència als quinze minuts de la represa, l’HC Palau va reaccionar amb rapidesa i, amb un gol de Sergi Coll i dos més de Ferran Rosa, va aconseguir un còmode coixí que la intensitat i el segon gol del CHP Sant Feliu a manca de dos minuts no van posar en perill.

Al final un bon resultat, 5-2, que permet a l’equip palauenc sumar la sisena victòria de la temporada en onze partits.