Bon partit del Generali HC Palau per sumar la tercera victòria consecutiva a l’OK Lliga Iberdrola

Tres de tres. Aquesta és la trajectòria, de moment impecable, en l’inici de la temporada del Generali HC Palau a l’OK Lliga Iberdrola. L’equip palauenc s’ha imposat 4-1 al CP Voltregà Movento Stern en la tercera jornada de lliga.

En un partit totalmente dominat pel Generali HC Palau, les palauenques s’han anat al descans amb avantatge en el marcador, 2-0, gràcies als gols d’Aina Florenza i Aimee Blackman, en tots dos casos aprofitant les recuperacions de bola en la pressió alta.

Al la represa, un ràpid gol d’Aina Florenza ha posat el 3-0 a l’electrònic. I Anna Casarramona ha fet el quart als set minuts de la segona part. El gol de les osonenques l’ha fet Esther Vistós a onze minuts del final.

El marcador ja no s’ha mogut més i la merescuda victòria del Generali HC Palau per 4-1 confirma a l’equip palauenc com a co-líder de l’OK Lliga Iberdrola, juntament amb el CP Vila-sana, els dos únics equips que han guanyat a les tres jornades disputades.

El proper cap de setmana toca visitar la pista del CP Esneca Fraga amb l’objectiu de continuar amb la ratxa de victòries.