Aina Florenza, per partida triple, Berta Busquets i Iván Sanz guardonats als premis individuals de l’OK Lliga Iberdrola

Els èxits esportius del Generali HC Palau a la temporada 2023-24 es veuen reflectits en els premis individuals atorgats per la RFEP.

Aina Florenza ha aconseguit la Bola d’Or de l’OK Lliga Iberdrola per quarta temporada consecutiva. Amb els seus 45 gols en els 26 partits de la fase regular torna a convertir-se en la màxima golejadora de la competició per quart any consecutiu.

I no només això, la mataronina també ha estat nomenada MVP de l’OK Lliga Iberdrola. És el seu tercer reconeixement en quatre anys com a millor jugadora de la lliga espanyola. Ja va obtenir aquest guardó a les temporades 2020-21 i 2021-22.

Una altra jugadora del Generali HC Palau, la palauenca Berta Busquets, també ha obtingut un reconeixement individual al ser inclosa en el quintet ideal de l’OK Lliga Iberdrola d’aquesta temporada, on també hi està Aina Florenza completant així el seu triple reconeixement que la situen com a millor jugadora femenina de l’hoquei patins espanyol. El quintet ideal l’han completat Marta Piquero (Telecable HC), Luchi Agudo (CP Vila-sana) i la portera Anna Ferrer (CP Fraga).

I per últim, Iván Sanz ha estat considerat el millor entrenador de l’OK Lliga Iberdrola en el que ha estat la seva darrera temporada en actiu a les banquetes.

Els premis, atorgats per la Real Federación Española de Patinaje, els ha decidit un jurat format per cinc tècnics de la RFEP i cinc periodistes del mon de l’hoquei patins que han fet un seguiment regular dels partits, i serán lliurats en l’acte de presentació de la propera lliga que tindrà lloc al mes d’octubre.