A la Final!

El Generali HC Palau tornarà a ser a una nova final de l’OK Lliga Iberdrola després de donar-hi la volta a l’eliminatòria de semifinals.

L’equip palauenc s’ha imposat 2-1 al CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars en el tercer partit de la sèrie, que ha omplert el pavelló Maria Víctor.

La victòria, en un gran partit del Generali HC Palau, s’ha començat a cuinar als vuit minuts gràcies al gol d’Anna Casarramona que ha finalitzat amb èxit una transició excel·lentment executada juntament amb Mariona Colomer, que és qui ha acabat donant l’assistència a la manlleuenca.

Amb aquest 1-0 s’ha arribat al descans, i a la represa ha continuat la tònica de bon joc de l’equip palauenc que ha trobat el premi del segon gol als nou minuts i mig del segon temps en una rematada dins l’àrea d’Aina Florenza a una bola que havia quedat solta després del refús de la portera.

El partit no podia perdre emoció i aquesta ha arribat amb la transformació d’un penal per part de Victòria Porta pel CP Vila-sana a manca de tres minuts per acabar el matx.

Però el marcador ja no s’ha mogut i el Generali HC Palau ha aconseguit el passi a la final, on s’enfrontarà al CP Esneca Fraga.

Amb aquesta, l’equip palauenc aconsegueix fer ple de presències en les finals de l’OK Lliga Iberdrola des de que hi ha format playoff. Quatre de quatre. Aconseguint en les tres anteriors dues victòries.