A la final de l’OK Lliga!

El Generali Hoquei Club Palau supera amb escreix l’ensopegada del primer partit i aprofita el factor pista per superar al Martinelia CP Manlleu amb un doble 3-0 en el segon i tercer partit de les semifinals.

Divendres 26 de maig, l’equip palauenc va aconseguir igualar l’eliminatòria amb un molt bon partit a casa on els gols van començar a arribar en els primers minuts gràcies als encerts de Laura Puigdueta i Aina Florenza que van fer que al descans s’arribés amb un bon avantatge de 2 a 0. El 3-0 final el va fer Mariona Colomer ja avançada la segona part.

Aquest mateix resultat es va repetir el diumenge en el partit decissiu, però en aquest cas, tot i el domini palauenc, els gols no van arribar fins la segona part. Van ser novament Laura Puigdueta i Aina Florenza, per dos cops, les que van posar un altre 3-0 en el marcador que classifica per tercer any consecutiu al Generali Hoquei Club Palau per disputar la final de l’OK Lliga Iberdrola. Les dues darreres van acabar amb victòria palauenca. En aquesta tercera el rival serà el Telecable HC, reeditant així la final de la temporada passada.