3 punts suats a Bembibre

El Generali Palau ha sumat avui una victòria, després de guanyar per 0-2 al Bembibre HC amb un doblet de Aina Florenza

L’encontre s’ha iniciat i quan només portava un minut i mig des de l’inici després que Berta Busquets deixes una bola darrera porteria a Aina Florenza i entres fins a la cuina i marques poer l’esquerra de la portera. L’equip d’Ivan Sanz pressionava durant tota la primera part però la portera del Bembibre, Fernanda Tapia, aturava tot el que es posava per davant seu. Aimee Blackman ha disposat d’un penal per peus de Pia Sarmiento, però la jugadora de Maçanet de la Selva no ha pogut transformar la pena màxima.

A la segona part, l’equip ha mostrat una versió molt ofensiva de cara porteria, però el Bembibre, aguantava amb una defensa tancada i una portera estel·lar. Tot i així, Aina Florenza ha pogut aprofitar una acció novament Per darrera porteria i anotar el 0-2 i tancar el partit.

L’encontre ha suposat el retrobament de Gisela Vicente, jugadora del Bembibre, amb les seves excompanyes, La jugadora de Santa Perpètua ha disposat d’una acció davant la seva germana però ha enviat la pilota a la creueta.

El següent partit del Generali Palau serà el dia 7 d’octubre a les 20 hores davant el CP Voltregà al Pavelló Maria Víctor.

Fitxa del partit

Bembibre HC, 0

Generali HC Palau, 2

Bembibre HC: Fernanda Tapia (P) Gisela Vicente, Icía Brea, Juanita Alzate, Pia Sarmiento – cinc inicial – Emma Lopez (P), Júlia Rodriguez, Ana Vega, Claudia Sanjurjo, Sara Merayo,

Generali HC Palau (1+1): Laura Vicente (P), Berta Busquets, Laura Puigdueta, Anna Cassarramona, Aina Florenza – cinc inicial – Teresa Sapena (P), Aimee Blackman, Mariona Colomer, Laia Juan y Marina Codina

Gols: 0-1,Aina Florenza, min 1; 0-2, Aina Florenza, min 47;

Arbits: Pablo Nicieza

Galería d’imatges: https://photos.app.goo.gl/tzzPwdnKWjtoPriB6