Prèvia · El liderat en joc!

El Generali HC Palau s’enfronta demà al CP Vila-Sana a les 13:30 al Pavelló Maria Víctor en motiu de la jornada 5 de l’OK Lliga Iberdrola. L’encontre es disputa en aquest horari per motius televisius.

El partit decidirà qui serà el líder de la lliga, ja que el club lleidatà avantatja amb dos punts al Generli Palau. En cas de victòria palauenca, les noies d’Ivan Sanz es posarien líders de lliga amb 13 punts. També suposarà la tornada d’Anna Salvat, al Pavelló Maria Víctor. La portera de 17 anys va militar al club fa dues temporades. Ivan Sanz encara patirà la baixa de Carla Fontdeglòria, tot i que aquesta setmana s’ha tornat a calçar els patins.

El CP Vila-Sana és l’únic equip de l’OK Lliga Iberdrola que encara no ha perdut cap partit en aquest inici de lliga. El passat mes de setembre, les noies, entrenades per Albert Arnau, supervisat per Lluis Rodero, que segueix complint la sanció del passat mes de juny, van guanyar a les lleones a les semifinals de la Supercopa d’Espanya.

L’equip arriba motivat al partit, i amb ganes de seguir sumant punts a la classificació. També esperen trobar-se amb una gran entrada al Pavelló i que la grada ajudi a tirar el partit endavant.

El partit es podrà seguir per Teledeporte, i Radio Palau.