Prèvia · A Alcobendas a tornar a sumar 3 punts

El Generali HC Palau viatja demà a Alcobendas Per disputar la jornada 6 de l’OK Lliga Iberdrola, a les 17 hores en directe per OK Lliga Iberdrola TV i Ràdio Palau.

L’equip viatjarà el mateix dissabte en AVE. Es posarà en marxa a les 8:55 i arribarà a les 11 del matí a la capital espanyola. D’allà es desplaçarà a Alcobendas, on descansarà i acabarà de preparar el partit davant l’Alcobendas

Les noies d’Ivan Sanz volen tornar a la victòria després de dues jornades complicades, on només s’ha sumat un punt de sis possibles. Ara mateix, el Generali HC Palau està situat a la 4a posició de la classificació de l’OK Lliga Iberdrola,

L’Alcobendas encara no ha sumat cap punt aquesta temporada. Aquest any, ha tornat a la máxima categoria, després de diversos anys a l’OK Lliga Plata Femenina. El club madrileny és un dels equips més joves de l’OK Lliga Iberdrola amb una mitja de divuit anys.

El partit es podrà seguir per OK Liga Iberdrola TV i Radio Palau. També es podrà seguir el minut a minut per les xarxes sociales del club.