El primer equip masculí de l’HC Palau acaba cedint una ajustada derrota davant el CP Blanes Atlétic

Un mal inici a la segona part del Generali HC Palau, després d’una primera part ben treballada, penalitza el partit de l’equip palauenc que ha acabat perdent 5-6 al pavelló Maria Víctor davant el CP Blanes Atlétic en la tercera jornada de lliga del grup B de Primera Catalana.

Va començar molt bé l’enfrontament pel Generali HC Palau amb dos gols en tres minuts, el primer a la primera acció del partit. Després van escurçar el marcador els de Blanes a vuit minuts del descans, i un gol per banda en el darrer minut del primer temps va fer que a la mitja part s’arribés amb 3-2 a l’electrònic.

Però un mal inici de segona part de l’equip palauenc ha fet que el CP Blanes Atlétic capgirés el resultat situant-lo 3-6.

Al tram final del partit el Generali HC Palau ha sabut reaccionar i ha retallat la diferència fins el 5-6 a falta de trenta-sis segons. Però ja no hi ha hagut temps per acabar puntuant en un partit que, vist en perspectiva, es podia haver guanyat.

El proper repte pels palauencs serà la setmana vinent a Palafrugell.