El Generali HC Palau torna a golejar a la Lliga Catalana Femenina

Segona golejada del primer equip femení de l’HC Palau en la segona jornada de la Lliga Catalana. L’equip palauenc s’imposa 10-2 a l’ORKLA Bigues i Riells en el seu primer partit a casa de la temporada.

El Generali HC Palau va ser molt superior davant un equip molt jove al qual ja guanyava 4-0 als set minuts de partit després de dos gols de Berta Busquets, el primer d’ells de penal, i dos gols de Carla Fontdeglòria.

Amb aquest resultat advers l’ORKLA Bigues i Riells va decidir tancar-se darrera i aconsegueix fer el seu primer gol de falta directa després de la targeta blava vista per Irina Pérez als divuit minuts. L’autora del 4-1 va ser Ariadna Quintero.

Però en el tram final de la primera part l’equip palauenc aconsegueix eixamplar la diferència amb els gols de Mariona Méndez i Elsa Salvañà per posar el 6-1 amb el que es va arribar al descans.

A la represa la tònica del partit va continuar sent la mateixa, domini aclaparador del Generali HC Palau davant un ORKLA Bigues i Riells tancat darrera, i els gols arriben també aviat a la segona part. En set minuts el marcador ja reflectia el 9-1 gràcies a un gol d’Ariadna Méndez i dos d’Elsa Salvañà. Una Elsa que feia el seu quart gol de la nit a l’equador d’aquesta segona part per posar el 10-1 a l’electrònic.

El definitiu 10-2 l’aconseguia Nora Serrano a falta de quatre minuts per acabar el partit en el que va ser l’única ocasió de perill de l’ORKLA Bigues i Riells a la segona part.

Amb aquesta segona golejada en dues jornades el Generali HC Palau es classifica matemàticament per la disputa de les semifinals de la Lliga Catalana a falta d’una jornada en la que rebrà la visita del CP Voltregà.