El Generali HC Palau perd la final de la Supercopa d’Espanya Femenina a la tanda de penals davant el CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars

La sort li ha estat esquiva en aquesta ocasió al primer equip femení de l’HC Palau que ha acabat caient a la tanda de penals, davant el CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars, a la final de la Supercopa d’Espanya després de que el partit i la pròrroga acabessin en empat a 3.

En un partit molt intens i igualat, les lleidatanes van aconseguir avançar-se als vuit minuts aprofitant el darrer instant de superioritat numèrica amb una rematada de Gimena Gómez.

Va poder respondre l’equip palauenc gràcies a un xut llunyà de Laura Puigdueta que aconseguia desviar amb encert Berta Busquets als quinze minuts, i poc després, una gran assistència d’Aina Florenza era rematada al segon pal per Elsa Salvanyà per posar per davant a les palauenques.

Però Flor Felamini, tornant a aprofitar una segona superioritat numèrica, feia que el marcador se n’anés al descans amb empat a 2.

A la represa, semblava que el Generali HC Palau podia acabar de decantar la balança cap al seu costat, però la manca de punteria no ho va permetre. I a nou minuts del final, una pèrdua de bola a mitja pista va donar una ocasió d’or a Victòria Porta, que no va desaprofitar per tornar a posar per davant al CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars.

Semblava que el partit acabaria així, amb victòria 3-2 per les de Vila-sana, però a vint-i-cinc segons del final Elsa Salvanyà rematava dins l’àrea i posava la bola al fons de la xarxa per portar el partit a la pròrroga.

En el temps extra tots dos equips van tenir les seves oportunitats per desfer l’empat sense aconseguir-ho, com tampoc va arribar la desena falta de cap dels dos equips, que van jugar tota la pròrroga amb l’amenaça de la novena ja assenyalada.

Una tanda de penals d’infart va decidir l’equip campió. Van caldre fins a set llençaments per equip per determinar que fos el CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars qui aconseguia endur-se el títol de Supercampiones d’Espanya, el primer títol de la història de l’equip lleidatà en categoria sènior.

El Generali HC Palau finalment ha acabat perdent un partit en el que va tenir les seves opcions d’emportar-se’l. Ara toca enfocar-se en l’OK Lliga, que comença aquest proper dissabte i on les palauenques jugaran a casa davant l’Iman Serroukh Alcalá Hockey.