Campiones d’OK Lliga!!

El Generali HC Palau s’ha proclamat campió de l’OK Lliga Iberdrola al guanyar 2-1 el segon partit de la final davant el CP Esneca Fraga a un pavelló Maria Víctor ple de gom a gom.

L’equip palauenc, que afrontava aquest segon partit de la final amb l’avantatge de la victòria a Fraga dissabte passat, ha hagut de treballar de valent per derrotar a un CP Esneca Fraga que no ha posat les coses fàcils i s’ha avançat en el marcador als deu minuts de partit amb un gol d’Adriana Soto.

La igualada del Generali HC Palau ha arribat a tres minuts del descans amb la diana d’Anna Casarramona que culminava una excel·lent triangulació en una acció ràpida a la contra.

L’empat a 1 de la mitja part reflectia la igualtat i l’emoció d’un partit molt disputat entre tots dos equips i que s’ha acabat decidint a falta de tres minuts, quan Mariona Colomer ha culminat una gran jugada personal per batre a Anna Ferrer i posar el que seria definitiu 2-1.

L’equip palauenc suma així el seu cinquè títol de lliga, i el tercer d’aquesta temporada 2023-24, després d’aconseguir la Copa de la Reina i la Lliga Catalana.

Aquest darrer partit de la temporada del Generali HC Palau també ha significat el comiat de quatre dels seus components. Ivan Sanz s’acomiada de les banquetes, i Laia Juan, Aimee Blackman i Teresa Sapena iniciaran noves etapes a partir de la propera temporada a altres equips.