El Generali HC Palau jugarà la final de la Supercopa d’Espanya Femenina a l’imposar-se al CP Esneca Fraga als penals

En una semifinal molt igualada el Generali HC Palau s’ha acabat enduent la semifinal davant el CP Esneca Fraga remuntant a la tanda de penals un partit que va acabar amb empat a 1.

Els dos gols del partit van arribar a la primera part, i tots dos equips ho van fer de la mateixa manera, aprofitant una superioritat numèrica després de fallar una falta directe fruit d’una targeta blava vista per l’equip rival.

L’equip que primer va marcar va ser el palauenc als catorze minuts de partit amb una rematada dins l’area de Laura Puigdueta. I l’empat per les de Fraga l’aconseguia Julieta Fernández amb una afortunada rematada que superava per sota a Laura Vicente.

La primera part va acabar amb aquest empat a 1 que ja no es va moure fins el final del partit, tot i que el Generali HC Palau va sortir millor als primers minuts de la segona part, però sense encert de cara a porteria.

La pròrroga, a la que es va arribar amb nou faltes per part de tots dos equips, no va servir per desfer l’empat ni per a que arribés cap desena falta.

Els llençaments de penals va decidir l’equip que jugarà demà la final. El CP Esneca Fraga va anotar el primer, amb l’encert de Maria Sanjurjo, però ja no va poder fer cap més. El Generali HC Palau marcava els dos últims, excel·lentment llençats per Carla Fontdeglòria i Laura Puigdueta, i li donava la volta a la tanda per enfrontar-se demà al CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars a la final de la Supercopa d’Espanya Femenina, després de que les lleidatanes derrotessin 5-2 al Telecable HC a l’altre semifinal.