El Generali HC Palau no pot revalidar el títol de Lliga Catalana Femenina aconseguit la temporada passada

El Generali HC Palau ha caigut derrotat 3-4 davant el Cerdanyola CH en la final de la Lliga Catalana Femenina disputada a Roda de Ter i no ha pogut revalidar el títol aconseguit la temporada passada a Castellar del Vallès.

El partit ja va començar amb mal peu pels interessos palauencs al rebre el primer gol de falta directa fruit de la targeta blava vista per Carla Fontdeglòria en el primer minut de partit. I tot i que Berta Busquets va aconseguir empatar a 1 als cinc minuts, Irene Torres tornava a avançar a les cerdanyolenques dos minuts després.

El Generali HC Palau va saber trobar la forma de reaccionar i amb els gols de Marina Codina i Aina Florenza a sis minuts de finalitzar el primer temps va fer que l’equip palauenc marxés al descans amb el marcador favorable, 3-2.

A la segona part el Cerdanyola CH va igualar ràpidament l’enfrontament amb un gol d’Irene Torres als dos minuts de la represa, i el Generali HC Palau no va trobar la manera de batre la porteria de l’equip cerdanyolenc en tot el segon temps.

Sí ho va fer el Cerdanyola CH a onze minuts del final quan Carla Castro va fer el que seria definitiu 3-4.

No ha estat el millor partit del Generali HC Palau, que estrenava en aquesta ocasió l’equipació especial del cincuenté aniversari, i que haurà d’acabar d’ajustar les coses de cara al proper compromís, la disputa de la Supercopa d’Espanya d’aquí dues setmanes a Fraga.