Ple de victòries del Generali HC Palau a la fase de grups de la Lliga Catalana Femenina

Després de golejar plàcidament en els dos primers partits de la Lliga Catalana davant el Cerdanyola CH i l’ORKLA Bigues i Riells, el partit del Generali HC Palau a casa davant el CP Voltregà ha estat més exigent tot i la clara victòria per 5-2.

En un partit que ha servit per segellar el passi a la final a quatre com a primeres de grup, l’equip palauenc s’ha mostrat des del primer moment dominador del joc davant les osonenques i ha fet treballar sota pals a Teresa Sapena, ex jugadora del Generali HC Palau, que només s’ha vist superada a la primera part pel gol de Mariona Méndez als sis minuts de partit.

El CP Voltregà ha aconseguit portar el partit al descans amb empat a 1 gràcies al gol de Maria Anglada a les acaballes de la primera part. Però a la represa, l’efectivitat de cara a porteria ha arribat d’hora per l’equip palauenc amb el 2-1 d’Elsa Salvanyà als dos minuts, rematant al límit de la possessió, i el 3-1 de penal de Laura Puigdueta als sis.

El 4-1 l’ha aconseguit Carla Fontdeglòria a l’equador de la segona part amb un encertat xut des del frontal de l’àrea.

Ha fet el segon gol el CP Voltregà, a vuit minuts del final, Esther Vistós transformant la directa fruit de la desena falta palauenca.

El definitiu 5-2 l’ha aconseguit Berta Busquets quan l’equip osonenc ha arriscat jugant sense portera el darrer minut del partit.

Bon resultat en el primer partit exigent de la temporada pel Generali HC Palau que dissabte vinent disputarà la semifinal de la Lliga Catalana Femenina davant el Lidergrip CH Mataró a Roda de Ter.

El partit del Generali HC Palau davant el CP Voltregà ha servit, a més, per felicitar públicament i davant la seva afició a les quatres jugadores de l’equip palauenc que s’han proclamat campiones del mon amb la selecció espanyola als World Skate Games disputats a Itàlia. Aina Florenza, Anna Casarramona, Laura Vicente i Mariona Colomer han rebut aquest reconeixement per part de les jugadores de tots dos equips abans de començar el partit.