El Generali HC Palau estrena la temporada amb golejada a la Lliga Catalana Femenina

El primer equip sènior femení de l’HC Palau ha resolt el primer partit de la fase de grups de la Lliga Catalana amb una contundent victòria, 2-11, a la pista del Cerdanyola CH.

En els primers minuts del partit es va notar que eren els primers de competició de la temporada i el joc de l’equip palauenc no va començar a brillar fins l’equador de la primera part. Aleshores, i precisament quan el Generali HC Palau estava jugant en inferioritat numèrica per la targeta blava vista per Carla Fontdeglòria, va començar a fluir el joc palauenc i van anar arribant els gols d’Ariadna Méndez, Mariona Méndez, Marina Codina i Carla Fontdeglòria, que van fer que al descans s’arribés amb el 0-4 al marcador.

A la represa, el domini del Generali HC Palau va ser aclaparador i això es va traduir en set gols més. Les seves autores, Laura Puigdueta (2), Carla Fontdeglòria, Marina Codina (3) i Ariadna Méndez. Els dos gols del Cerdanyola CH els van fer en aquesta segona part Gemma Solé i Laura Valverde, per deixar el que seria definitiu 2-11.

Bon inici de temporada per al primer equip sènior femení de l’HC Palau, que no va notar l’absència de les quatre jugadores que estan disputant el Mundial a Itàlia amb la selecció espanyola, en un partit que ha significat l’estrena d’Andi Colaianni a la banqueta del Generali HC Palau i el debut al primer equip de la jove portera de la base, Clàudia Álvarez, que va disputar els darrers onze minuts de partit.

L’equip palauenc comença liderant el seu grup a la Lliga Catalana. El proper partit, el de la segona jornada de la fase de grups, serà dissabte 21 de setembre al pavelló Maria Víctor, a les 20h., davant l’ORKLA Bigues i Riells, en l’estrena del Generali HC Palau davant la seva afició aquesta temporada.