El primer equip femení de l’HC Palau inicia la temporada 24/25

El Generali HC Palau inicia la temporada 2024-2025 aquest cap de setmana amb la disputa de la primera jornada de la Lliga Catalana. Una competició que va guanyar l’any passat, juntament amb l’OK Lliga i la Copa de la Reina, assolint així un triplet excel·lent.

Per aquesta nova temporada l’equip palauenc continua amb el bloc de jugadores format per Berta Busquets, Laura Puigdueta, Aina Florenza, Anna Casarramona, Mariona Colomer, Carla Fontdeglòria i les porteres Laura Vicente i Jana Costa, a les quals s’hi afegeix Marina Codina, ja com a jugadora de ple del primer equip, i Elsa Salvañà, que fa el salt de la base al primer equip.

Una de les novetats importants d’aquesta temporada és a la banqueta, on Andi Colaianni s’encarregarà de dirigir l’equip. L’entrenador argentí ja va estar la temporada passada vinculat a l’àmbit esportiu de l’HC Palau després de passar amb anterioritat per La Corunya, Cerdanyola i Igualada.

El primer equip femení de l’HC Palau es posa en marxa aquest dissabte 14 de setembre visitant la pista del Cerdanyola CH a les 20:45h, en la primera jornada de la Lliga Catalana.